Verhoog uw tripptrapp stoel.

€99,50

Iedereen op gelijk niveau aan tafel

Verhoog uw tripptrapp met 20cm

Samen

Dankzij de BoosterMe kan jouw kind ook bij het kookeiland of de verhoogde eettafel. Wel zo gezellig. En dat op een veilige en eenvoudige manier.

BoosterMe: dé Tripp Trapp-verhoger

Even hoog

De BoosterMe verhoogt de Tripp Trapp-stoel met twintig centimeter. Zo kunnen ook de jongsten in huis bij het kookeiland of de verhoogde tafel!

+ 0

Centimeter

Eenvoudig te monteren

Natuurlijk is de BoosterMe veilig te gebruiken. De verhoger wordt met een handig en eenvoudig systeem bevestigd aan de Tripp Trapp-stoel. Dit systeem is niet zichtbaar en voorkomt beschadiging aan de stoel.

Kant en klaar

We leveren de BoosterMe zo, dat je hem gelijk in gebruik kunt nemen! Dankzij de handleiding en meegeleverde sleutel kun je de BoosterMe namelijk direct monteren. Makkelijker wordt het niet!

Hoogwaardige materialen

BoosterMe staat voor kwaliteit. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige, duurzame houtsoorten en de nieuwste productietechnieken. Zo kun jij extra lang genieten van het gemak van de BoosterMe!

Montage

De BoosterMe is eenvoudig onder elke tripptrapp te monteren.

De BoosterMe monteren? Dat kan iedereen! En het mooiste: het kost je maar een paar minuten. Met de meegeleverde inbussleutel zet je de BoosterMe namelijk zo vast aan de Tripp Trapp-stoel.

BoosterMe fotoshoot 013
4/5

"Wat een handig product!"

Ido

5/5

"Heel tevreden. Ook de juiste hoogte. Past mooi bij de stokke stoel."

Lindsey

4/5

"Hadden we ook kunnen doen ipv tafel en stoelen weg"

Lisette