Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland
FSC
0

De nieuwe en verbeterde BoosterMe is vanaf nu te bestellen!

0
Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland

De nieuwe en verbeterde BoosterMe is vanaf nu te bestellen!

Door Simone, 21 augustus 2024

Veelgestelde vragen over de BoosterMe

Heb je een vraag over de BoosterMe? We hebben de meestgestelde vragen voor je verzameld en alle antwoorden hier voor je op een rijtje gezet. 

Wat is de BoosterMe?

De BoosterMe is een accessoire voor de Stokke Tripp Trapp stoel. Het is een stoelverhoger die je Tripp Trapp stoel met 20 cm verhoogt, zodat je deze ook kan gebruiken bij een kookeiland of bar. Zo kan je kind bijvoorbeeld bij je aan het kookeiland zitten terwijl je kookt.

Waar wordt de BoosterMe van gemaakt?

De BoosterMe wordt gemaakt van berken multiplex. Dit is een sterke houtsoort die lang meegaat en van nature een mooi uiterlijk heeft. Het is ook een duurzame keuze en heeft een hoge stootvastheid. De perfecte keuze voor de BoosterMe, dus! 

Is de BoosterMe makkelijk in elkaar te zetten?

Ja, de BoosterMe is heel makkelijk te monteren! Zelfs voor mensen met twee linkerhanden is het goed te doen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd in onze handleiding. En je hebt niet eens extra gereedschap nodig, want je kunt alles doen met de bijgeleverde inbussleutel. 

Hoe groot is de BoosterMe?

De BoosterMe is gemonteerd 48 cm breed, 27 cm hoog, 63 cm diep en beide delen zijn 3,5 cm dik. Het weegt in totaal 4 kg en verhoogt je Tripp Trapp stoel met 20 cm. 

Waarvoor kun je de BoosterMe gebruiken?

Je kunt de BoosterMe gebruiken voor het verhogen van je Stokke Tripp Trap stoel. Door je Tripp Trapp stoel op de BoosterMe te plaatsen en vast te zetten, is de stoel ook bij een kookeiland te gebruiken en kun je het als ware een barstoel gebruiken. Dan kan je kind ook aan het kookeiland zitten, eten, tekenen, knutselen, meehelpen met koken of een spelletje doen. 

Wat zijn de voordelen van de BoosterMe ten opzichte van concurrenten?

De BoosterMe® is een origineel gepatenteerd product en een geregistreerd merk. Andere bedrijven mogen dit niet zomaar kopiëren. Als je een echte BoosterMe® koopt, dan kun je ervan uitgaan dat je een kwalitatief, duurzaam en veilig product in handen hebt, dat een leven lang meegaat.

Wat is er ‘nieuw’ aan de nieuwe BoosterMe?

In 2024 is het nieuwe model van de BoosterMe uitgebracht. Deze is lichter, smaller en past qua ontwerp beter bij de Tripp Trapp. Ook is het montagesysteem iets anders: je zet nu de stoel vast in de BoosterMe met twee zwarte buizen. Zo is hij nog steeds even veilig, maar doordat hij een stuk lichter is, ook makkelijker op te tillen en te verplaatsen. 

Hoe onderhoud ik de BoosterMe om de levensduur te verlengen?

De BoosterMe is gemaakt van een stevige houtsoort die weinig onderhoud nodig heeft en lang meegaat. Mochten er krassen op komen, dan kun je eventueel het product schuren en opnieuw schilderen of lakken, maar in principe kan het wel tegen een stootje. 

Omdat het product gemaakt is van hout, is het wel verstandig om het niet langdurig in een vochtige ruimte te plaatsen.

Is de BoosterMe veilig in gebruik?

Veiligheid is één van onze kernwaarden. De BoosterMe voldoet aan alle mogelijke veiligheidsvoorschriften en wordt gemaakt van hoogwaardige houtsoorten, door middel van de nieuwste productietechnieken. We snappen hoe belangrijk het is dat je kind een veilige omgeving heeft. Daarom hebben we een uniek klemsysteem ontwikkeld, waarmee de Tripp Trapp stevig gemonteerd kan worden en zo een stabiel geheel vormt. 

Wat zit er bij de BoosterMe in de doos?

Als je een BoosterMe besteld, dan wordt dit geleverd in een kartonnen doos met daarin: een BoosterMe (twee delen), een inbussleutel, zes inbusschroeven, twee verbindingsstangen en een handleiding. 

Welke kleur heeft de BoosterMe?

Op dit moment zijn er drie kleuren beschikbaar voor de BoosterMe: naturel hout, wit en zwart.

Wat moet ik doen als de BoosterMe niet is zoals verwacht?

Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we je kunnen helpen. 

Kan ik de BoosterMe retour doen?

Je hebt het recht de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief oorspronkelijke verzendkosten terug. Alleen de verzendkosten van de retour zijn voor eigen rekening. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je contact opnemen via [email protected]. Dan kijken we wat we kunnen doen. 

Wat als ik een verkeerd adres heb ingevuld?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op via [email protected]. We proberen de bestelling nog voor je te wijzigen. Als de bestelling al is verzonden wordt het wel lastig. 

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stel dan je vraag door ons te mailen via [email protected].

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »