Samen heb je meer plezier

Lekker tekenen aan het kookeiland, terwijl mama aan het koken is. Of samen eten aan de hoge tafel. Heb je een Tripp Trapp-stoel? Dan is dat helaas niet mogelijk. Wél als je een BoosterMe hebt, een speciale Tripp Trapp-verhoger. Handig, want samen heb je meer plezier.

Onze Missie

Door de Tripp Trapp-stoel te verhogen kunnen ook de jongste leden van de familie bij het kookeiland of die ene verhoogde tafel aanschuiven. Lekker tekenen, kleien of meehelpen met koken. Zo geeft de BoosterMe jullie tijd samen een extra boost!

1.3 Over

We verkopen direct

Tekst moet nog geformuleerd worden. Ook met een tripptrapp aan het kookeiland of een verhoogde tafel kunnen zitten? De BoosterMe maakt dat eenvoudig mogelijk. Ook met een tripptrapp aan het kookeiland of een verhoogde tafel kunnen zitten? De BoosterMe maakt dat eenvoudig mogelijk. 

Kant en klaar

De BoosterMe wordt kant en klaar bij je thuis geleverd. Heb je het pakket net uitgepakt? Laat je verrassen en ervaar hoe je in een paar minuten de BoosterMe monteert. Echt, eenvoudiger wordt het niet.

1.3 Over

Duurzaam & Verantwoord

We staan voor kwaliteit. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige houtsoorten. Maar dan wel houtsoorten die ook verantwoord zijn en voorzien zijn van het zogenoemde FSC-keurmerk. Zo gaan we voor een duurzaam product!

Over BoosterMe

Het ontstaan van de BoosterMe

Als ouders van jonge kinderen kwamen we na de fase met de wipstoel en het fruithapje, allemaal in aanraking met de bekende Tripp Trapp-stoel. Een prachtproduct die ook nu de kinderen wat ouder zijn, nog steeds in onze huizen te vinden is. Maar wat merk je als je een keuken krijgt met een verhoogde eettafel of een kookeiland? De Tripp Trapp-stoel is te laag. Gezamenlijk aan tafel zitten wordt ineens een probleem.

De ontwikkeling

Maar problemen vragen om oplossingen. Dus ontwikkelden we zelf een verhoger voor onze Tripp Trapp-stoelen. Het bleek een succes. De Tripp Trapp-stoel kreeg zijn prominente plek in onze gezinnen terug. Al snel ontdekten we dat we lang niet de enige ouders zijn die hier tegen aanlopen. Daarom is er nu na jaren testen en bijschaven, een verhoger die door iedereen eenvoudig te gebruiken en te monteren is. Boost ook jouw Tripp Trapp-stoel en kies voor mooie momenten samen in de keuken.

Informatie

Hieronder kunt u meer informatie vinden over de volgende onderdelen:

Contact